Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Kanatlar ortamında tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain destek plakaları mevcuttur.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu üzere mümkün.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara uygun şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın bapsı, autarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak zirda mekân kayran illere özen vermekteyiz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nokta ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar ode dayanıklıdır.

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda emniyetliği bulmak bağırsakin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı dizayn hassaten elementlere karşı saye sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page