Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Bu baplar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış bapsı alegori çatı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak kucakstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna bağlamlı olarak elan adi olmaktadır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate hileınarak gerekli skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Yangın Merdiveni Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Mafevkda makam meydan özellikler; yangın baplarında bucak meydan fen özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı etkili olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının arazi alması da zorunu kılınmıştır.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası yangınlar kontrol şeşna tuzakındı.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazgımızda;

Bir örgüda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve vesair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Report this wiki page